Bota Shqiptare

Për një trap mbi Bunë - Nga Ndue Dedaj

(Pjesë nga një libër në proces, që publikohet për herë të parë sot, më 27 shkurt 2023, në ditën kur në Podgoricë mblidhën dy qeveritë, e Shqipërisë dhe e Malit të Zi, që ndër të tjera do të firmosin marrëveshjen për ndërtimin e një ure mbi

Lexo më shumë

Komshinjtë - Nga Gëzim Zilja

Aty në bregun e detit, në një “Bar” të zakonshëm lagjeje, ku një kafe dhe një raki kushtojnë 100 lekë, dy klientë zhvillojnë një dialog me zë të lartë. Tonet vazhdojnë e ngrihen deri në qiell me

Lexo më shumë