Kanada

Java Kanadeze - Lajme shkurt 22 maj 2022

 

 

British Columbia, akordohen 100 milionë dollarë për kanadezët me origjinë japoneze të internuar gjatë Luftës së Dytë Botërore

Alberta, kyeministri Jason Kenney nuk do rikandidojë për kryetar të Partisë së Bashkuar

Lexo më shumë

Rusia mbyll zyrën e CBC/Radio-Canada në Moskë

Pas gati gjysëm shekulli ekzistence në Moskë, zyra e CBC/Radio-Canada do të mbyllet. Njoftimi ka dalë sot (18.05) nga Ministria e Jashtme e Rusisë. Sipas vendimit të qeverisë ruse, do t'u hiqen gjithashtu vizat dhe akreditimet gjithë gazetarëve që

Lexo më shumë