Profil & Intervista

Diaspora, një Shqipëri ndryshe

Intervistë e shkrimtarit dhe publicistit Vangjush Saro me Kryetarin e Shoqatës “Eagle’s land” (British Columbia) z. Ardian Lagji

Pyetje: Z. Ardian, lexuesit do t’i interesonte së pari njëlloj pasqyre e ‘pjesës shqiptare’ në këtë provincë. Sa janë

Lexo më shumë

Ana Golja, së afërmi në Shqipëri!

Intervistoi: Jeta Dedja

Ana Golja është një artiste tashmë e famshme shqiptaro-kanadeze. Ajo është aktore, producente, kantautore dhe kërcimtare. Ana ka arritur deri këtu, prej talentit e mbi të

Lexo më shumë