Opinione

Komplot Parlamentar - Nga Rexhep Qosja

Nga: Rexhep Qosja

E rrëzuan Qeverinë e ndryshimit!

E rrëzuan Qeverinë e shpresës!

E rrëzuan Qeverinë e ndryshimit dhe të shpresës pa i lejuar t’i kalojë as 90 ditët e para që çdo qeverie i lejohen në të gjitha

Lexo më shumë