Gjuhë & Letërsi

SHKOLLA E PYLLIT

Poemë - Nga BEDRI DEDJA

1.
Në një pyll të gjelbëruar,
Ku njeri nuk kish kaluar,
Plot me ferra, plot me drurë,
Plot kërpudha edhe gurë,
Një mëngjes porsa agoi,
Një trumpetë fort ushtoi.
2.
Në çeltinë

Lexo më shumë

T'u mësojmë fëmijëve gjuhën amtare!

Ju e dini se prindërit janë ekspertët më të mirë për zhvillimin gjuhësor dhe për mbështetjen gjuhësore të fëmijëve. Këtu në rubrikën unë flas shqip ju mund të gjeni disa mësime bazë për gjuhën si

Lexo më shumë