Gjuhë & Letërsi

SHKOLLA E PYLLIT

Poemë - Nga BEDRI DEDJA

1.
Në një pyll të gjelbëruar,
Ku njeri nuk kish kaluar,
Plot me ferra, plot me drurë,
Plot kërpudha edhe gurë,
Një mëngjes porsa agoi,
Një trumpetë fort ushtoi.
2.
Në çeltinë kishin dalë
gardalina dhe një gale.
Me

Lexo më shumë

T'u mësojmë fëmijëve gjuhën amtare!

Nga: Jeta Dedja

Ju e dini se prindërit janë ekspertët më të mirë për zhvillimin gjuhësor dhe për mbështetjen gjuhësore të fëmijëve. Këtu në rubrikën "Gjuha Shqipe për fëmijë" ju mund të gjeni disa mësime bazë për

Lexo më shumë