Shëndet

Me maskë apo pa maskë? 17 arsyet pro dhe kundër

Maskat anti-Covid-19 kanë krijuar qëndrime pro/kundër tek njerëzit. Rrugës apo në Facebook mund t’ju qëllojë që dikush t’ju drejtojë gishtin e t’ju thotë “Vër maskë, mbulo gojën, hundën, mjekrën”. Ju mund të acaroheni, por për hir të edukatës mund

Lexo më shumë

Rëndësia e vitaminës D për çdo moshë

Fitnete Bitri-Nutricioniste, Toronto

Vitamina D e cila ndryshe quhet edhe si vitamina e diellit ka një rol të pazevëndësueshëm në organizmin e njeriut, pasi ka aftësinë që të preki çdo qelizë të trupit. Por, dashur pa dashur në jetën e përditshme

Lexo më shumë