Për prindërit

Mami është e keqe… - Nga Albana Lifschin

Sa herë që vajza jonë 5 vjeçe, Holta, hyn në kuzhinë për të luajtur, ime shoqe vrapon pas saj. Thonë që e keqja të vjen nga armiqtë, nga miqtë, nga gratë, nga qeveria dhe nga …fëmija. Këtë të fundit e kam nga eksperienca jonë në Amerikë.

Lexo më shumë

Princi i lodrave - Nga Jeta Dedja

Nga: Jeta Dedja

Siç mund ta dini ka fëmijë që kërkojnë të blejnë ndonjë lodër të re sa herë që dalin dyqaneve, dhe prindërit ua blejnë. Por a luajnë këta fëmijë me të gjitha lodrat që koleksionojnë në dhomën e tyre

Lexo më shumë

Kur mësuesit të nxijnë jetën

Asgjë nuk ta shpif shkollën më shumë se sa një mësues i poshtër. Shumëkush ka patur një të tillë gjatë jetës së tij shkollore. Ka nga ata që i kanë harruar, ka edhe nga ata që i kujtojnë edhe kur

Lexo më shumë