Audio & Video

Tringa Rexhepi uron Festën e Flamurit me "Moj e bukur Arbëri"

Me rastin e 28 Nëntorit, këngëtarja shqiptaro-kanadeze Tringa Rexhepi interpreton këngën “Moj e bukur Arbëri”. Orkestroi dhe shoqëron në piano, bashkëshorti i këngëtares, kompozitori kanadez Scott Christian.

Më poshtë video...