Audio & Video

Kur bjen fyelli e çiftelia

Këto video janë postuar në Facebook nga muzikantja e pasionuar, organizatorja kryesore e eventeve artistike me fëmijët e talentuar shqiptarë, Ina Kocaqi Xoxa.

Nata e Parë e Festivalit Shqiptaro-Amerikan të Detroit. Festival Rinor!
Shqiponjat e Vogla të Torontos morën pjesë me 2 valle të koreografit Ramazan Këllezi, "Mozaik Vallesh" dhe “Kur bjen Fyelli e Çiftelia” ku së bashku me vajzat në skenë shkëlqeu edhe diva e valles Shqiptare Liliana Cingi. 
Qeshor 2018

 

 

 

Shqiponjat e vogla në “Mozaik Vallesh”