Audio & Video

Përralla: Hardhuca në kërkim të bishtit

Një përrallë për optimizmin dhe vazhdimësinë e jetës. 

Për fëmijët që e kanë të vështirë leximin në shqip,  e gjeni përrallën në versionin audio, në kanalin e FlasShqip në Youtube, lexuar nga Jeta Dedja.