Histori

Ngadhnjimi mbi harresën - Nga Dorian Koçi

Nga: Dorian Koçi

Një nga aktet më burracakë dhe të frikshëm në të njëjten kohë të terrorit komunist përgjatë periudhës së diktaturës është pushkatimi i 22 intelektualëve në datën 26 Shkurt të vitit 1951, ndër të cilët edhe një grua, shkencëtarja 39 vjeçare Sabiha

Lexo më shumë