Histori

Janar - Nga Kliti Kallamata

Nga: Kliti Kallamata

Duke qënë se koha nuk ka as fillim e as fund njerëzit kanë krijuar kalendarët, të cilët nuk janë tjetër veçse sisteme për të organizuar kohën dhe ditët. Ata gjithashtu u kanë dhënë edhe emra

Lexo më shumë