Njoftime

Alban Skënderaj koncert në Toronto

Kantautori i mirënjohur shqiptar Alban Skënderaj pritet të zhvillojë një turne muzikor në Amerikën e Veriut, i cili do të startojë më 28 Mars në Toronto duke vijuar më pas me New York, Detroit, Chicago, Boston, Washington dhe Connecticut.

Lexo më shumë

Lutemi për Shqipërinë në Toronto

Pastori Endrit Mullisi, i cili ka drejtuar dhe Kishën Ungjillore Shqiptare në Toronto për disa vjet, fton shqiptarët e Torontos në një takim reflektimi dhe lutjeje të Shtunën në orën 11.00 am në

Lexo më shumë