Njoftime

Një farmaci shqiptare pranë jush në Oakville

Kur njeriu ka probleme shëndetësore, i vjen natyrshëm të ankohet në gjuhën amtare. “Oh moj nënë sa më dhemb!”

A nuk do ishte më mirë sikur ndihmën ta merrnit nga dikush që flet gjuhën e nënës kudo që të jetonit? Do ndiheshit më të kuptuar dhe le të

Lexo më shumë