Ekonomi

Deri ku do shkojë Euro? - Nga Përparim Kabo

Përparim Kabo

U mbushën 20 vite nga dalja në qarkullim e monedhës europiane Euro. Duken disi të largëta ato kohë kur Jacque Delor, ministër i Financave të Francës gjatë viteve 1981-1984 dhe presidenti i 8-të i Komisionit Europian gjatë peruudhës

Lexo më shumë

COVID-19 dhe kartmonedhat

Nga: Përgatiti Alfred Papuçiu

A duhet të vihen në karantinë kartmonedhat? Rezerva Federale në SHBA vendos mënjanë kartmonedhat që kthehen nga Azia dhe Europa për disa ditë. Banka qëndrore kineze po i pastron vetë. SNB, Banka

Lexo më shumë