Fëmijët

Unejsa Uruçi: Ky është talenti im

Kjo vajza me buzëqeshje rrezatuese quhet Unejsa Uruçi. Ajo jeton në Montreal dhe këto ditë mbaroi klasën e gjashtë. Ka shumë pasion pikturën, kaligrafinë dhe të shkruajë tregime.

Unejsa ka filluar të përdorë lapsat që në moshë fare të njomë dhe sot

Lexo më shumë

Lamont Rexhepi: Ky është talenti im

Ky është Lamont Rexhepi, i cili ka qejf të vizatojë si babi i tij Arbri. Lamonti është 7 vjeç dhe jeton në Halifax, Nova Scotia.

Këto janë vizatimet e Lamontit të dërguara nga gjyshja e tij Bedrije në FlasShqip.

Me sa po kuptojmë, Lamonti

Lexo më shumë