Fëmijët

Operacioni 'Mjekra e Zezë'-nga Bedri Dedja

Kreu 15

Operacioni “Mjekra e Zezë”

Romani për fëmijë “Presidenti i Planetit të Kuq”

Nga Bedri DEDJA

Pas zbulimit të dokumentit sekret të gjendur në satelitin Kalisto, për presidentin e Planetit të Kuq nisi një vit i vështirë. Një vit kur ai nuk

Lexo më shumë

Rrotullimet e tokës dhe... të babit*

Nga: Vangjush Saro

Babi asnjëherë nuk qe zënë ngushtë si atë ditë. Ishte diçka përpara darkës. Mami si gjithnjë, gatuante. Babi po fliste në celular me një shok. Moza bënte mësimet në dhomën e saj; duke dëgjuar muzikë

Lexo më shumë

Rrëfimet e zbulimeve në Kalisto!

Kreu 13

Romani për fëmijë “Presidenti i Planetit të kuq”

nga Bedri Dedja

-Ne ishim katër…Ne nuk u ndamë nga njëri-tjetri për asnjë çast. Patinat i drejtonim me telekomandë që të mos rrëzoheshim në

Lexo më shumë