Sport

Pse Soccer?! - Nga Arben Kallamata

 Arben Kallamata

Në Shtetet e Bashkuara dhe në Kanada përdoret fjala ‘soccer’ për t’iu referuar atij që pjesa tjetër e botës e quan ‘futboll’ (football). Ku e ka prejardhjen fjala ‘soccer’?

Në Angli. Po, megjithëse përdoret nga amerikanët dhe

Lexo më shumë

Një kanadez që garon për Kosovën

Prej datës 10 deri më 20 Tetor 2019 do të mbahet në Aberdeen, Skoci Kampionati Botëror i Kërlingut. Kjo ngjarje merr një rëndësi të madhe për Kosovën, pasi për herë të parë Federata e Kërlingut

Lexo më shumë