Stil & Jetë

Ngjyrat e Krishtlindjes

Disa ngjyra janë lidhur tradicionalisht me Krishtlindjen. E kuqja, jeshilja dhe e arta. Pse i përdorim këto ngjyra në dekorime apo veshje dhe çfarë përfaqësojnë ato?

Shumica e ngjyrave dhe kuptimet

Lexo më shumë

Si të jemi pozitiv në jetë?

Ndiq zakonet e mëposhtme në do të jesh çdo ditë pozitiv në jetën tënde. Kështu do të shohësh se gjithçka do të përmirësohet dhe gjërat do t’ju ecin më mbarë. Të qënit pozitiv është një aftësi që mund

Lexo më shumë

'Bomba' demografike në shpërthim

Nga: Dr. Shefqet Deliallisi

Ndërsa e ardhmja i përket të rinjve, vendimarrja jo. Kjo për shkak të ndryshimeve demografike. Plakjes së popullsisë.

Deri në vitin 1900, tre në dhjetë persona kapnin moshën 70 vjeç, në ditët tona

Lexo më shumë