Stil & Jetë

'Bomba' demografike në shpërthim

Nga: Dr. Shefqet Deliallisi

Ndërsa e ardhmja i përket të rinjve, vendimarrja jo. Kjo për shkak të ndryshimeve demografike. Plakjes së popullsisë.

Deri në vitin 1900, tre në dhjetë persona kapnin moshën 70 vjeç, në ditët tona, shtatë në dhjetë, madje katër në dhjetë persona

Lexo më shumë

Mëngjes ‘bio’ në Tiranë!

Nga: Eda Merepeza

Mëngjesi në Tiranë ndan lagjet brenda dhe jashtë Unazës. Në të parat, baret mbushen më së shumti me të rinj “trendy”, ndërsa në të dytat pensionistët e pallateve e shtëpive pranë takohen e llafosen

Lexo më shumë