Stil & Jetë

Mos përhapim panik mbi Linë e Majmunit!

Nga: Dr.Tritan Kalo

Kam marrë shumë kërkesa në inbox për informim mbi këtë sëmundje mbrëmjen e shkuar, meqënëse ndonjë portal jo për profesionistët e mjekësisë edhe në shqip ka përhapur lajmin e diagnostikimit të rastit të parë në Europë, më saktësisht në Britani të

Lexo më shumë

Mëngjes ‘bio’ në Tiranë!

Nga: Eda Merepeza

Mëngjesi në Tiranë ndan lagjet brenda dhe jashtë Unazës. Në të parat, baret mbushen më së shumti me të rinj “trendy”, ndërsa në të dytat pensionistët e pallateve e shtëpive pranë takohen e llafosen. Tashmë askush nuk vjen “për kafe” në shtëpi. Edhe

Lexo më shumë