Stil & Jetë

Puthjet në ballë!

Rastisim në ndonjë bar, apo edhe rrugës, apo edhe në një stacion autobuzi të shohim cifte që puthen në buzë, në qafë, në vesh, në sup, apo faqe. Uroj të mos mendoni për ne se jemi pasardhësit e moralistit Savonarola. Jemi pro shprehjes së dashurisë

Lexo më shumë

Fletushkat poshtë derës!

Nga: JETA DEDJA

Çdo ditë kur hap derën për të dalë nga shtëpia, më duhet të mbledh e të hedh në plehra disa fletushka që reklamojnë produkte medemek me zbritje çmimi. Disa kanë oferta të limituara dhe na bëjnë thirrje të vrapojmë se mbarojnë shpejt. Të duket sikur

Lexo më shumë

Mbi telenovelat!

Nga: Jeta Dedja

Mora një ftesë dikur nga një televizion për të diskutuar mbi telenovelat. E di, është temë e stërlodhur, por e pranova ftesën. Më duket se i hapa punë vetes, pasi u detyrova të ndjek dy ditë rresht

Lexo më shumë

Dobësohemi duke ngrënë vezë

Dietologia australiane Sharon Natoli, zbuloi se vezët janë sekreti për të pasur një trup fantastik. Ajo shpjegoi se nuk është nevoja për të përdorur pluhura proteinike të kushtueshme, duhet të shtoni

Lexo më shumë