Stil & Jetë

8 këshilla mbi marrëdhëniet me paratë 

  1. Shpenzo në gjërat që të bëjnë më shumë të lumtur. Nuk ka asgjë të keqe t’i blesh gjërat që do t’i përdorësh dhe që do të kënaqesh me to, ky është qëllimi i parave.
  2. Jeto shëndetshëm. Kushdo që ka përjetuar një sëmundje e di saktësisht se sa

Lexo më shumë

Sekreti i çiftit të lumtur

Nuk mjafton vetëm t'i thuash “Të dua” partnerit që ke lidhur jetën derisa vdekja t’ju ndajë ose përsa kohë të doni. Aq më keq kur i thoni të dua vetëm kur ai/ajo lan enët. Çiftet duhet të bëjnë disa gjëra vazhdimisht për të mbajtur lidhjen e tyre në

Lexo më shumë

Dil me një vajzë që lexon

Nga Rosemarie Urquico

Dil me një vajzë që lexon, që i shpenzon paratë për libra në vend të rrobave; që ka pak hapësirë në dollap për shkak të numrit të librave. Dil me një vajzë që ka një listë me

Lexo më shumë

Çajrat që nuk duhet të pini

Për njerëzit që preferojnë të ulen shpesh bareve, si variant për të kaluar kohën e lirë apo për të biseduar me miq, çaji është një nga porositë më të shpeshta pas ujit dhe kafesë. Për më tepër që

Lexo më shumë

Larg njerëzve helmues!

Keni dëgjuar për njerëzit toksikë ose helmues? Janë ata që të acarojnë, të thithin energjinë me negativitetin e tyre njëlloj si shushunjat gjakun e keq do thoshin të moçmit.  Disa prej tyre nuk e

Lexo më shumë

Të kesh apo të dish?!

Kultura e shoqërisë së sotme është e orientuar drejt konsumimit. Mediat të mësojnë t’i duash dhe lakmosh veshjet, makinat që sheh në TV apo orët zvicerane dhe stolitë e çmueshme që sheh në website. E

Lexo më shumë