Fëmijët

Unejsa Uruçi: Ky është talenti im

  • Published in Fëmijët

Kjo vajza me buzëqeshje rrezatuese quhet Unejsa Uruçi. Ajo jeton në Montreal dhe këto ditë mbaroi klasën e gjashtë. Ka shumë pasion pikturën, kaligrafinë dhe të shkruajë tregime.

Unejsa ka filluar të përdorë lapsat që në moshë fare të njomë dhe sot duket që ka më tepër siguri.

Këto janë vizatimet që ka dërguar Unejsa për rubrikën “Ky është talenti im”. Ne e mirëpresim të na dërgojë edhe tregime.

Të dashur prindër të komunitetit shqiptaro-kanadez, kudo që ndodheni në provincat e Kanadasë, inkurajoni fëmijët të bëhen pjesë e rubrikës “Ky është talenti im”.

Dërgoni materialet në Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo. ose Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo. por edhe Facebook 

Faleminderit! ❤️

 

©Flasshqip.ca