Shëndet

Ballokume si të nanës nga Elbasani  

Po vjen Dita e Verës! Tashmë nuk është festë vetëm për Elbasanin. Dhe sekreti i ballokumeve të famshme nuk i përket më vetëm dijes së përcjellë përmes gjuhës së folur. Gjyshet e kanë treguar dhe fjala ka marrë dhenë. Deri në Kanada ka arritur

Lexo më shumë

Shënoje datën 1 !

-“Ufff plasa,  jam shëndoshur. Do nis se s’bën palestrën”.

-“Bobo kam vënë bark, aman me zor lëviz. Lodhem edhe kur ngjis 4 shkallë. Do nis vrapin javën tjetër, ose më mirë po pres datën 1 ta filloj mbarë muajin”.

-“Iiiii m’është varur gusha

Lexo më shumë