Profil & Intervista

“Stolia” e Dorianës është puna

Doriana Rama është me origjinë nga Fieri, tepër këmbëngulëse dhe me qëllime në jetë. Ajo njihet në Calgary të Kanadasë si një grua e cila ka arritur të bëjë emër në fushën e estetikës, në një sektor tepër të specializuar siç është punimi i

Lexo më shumë

Milot Shehu, piloti shqiptar në Calgary

Një djalosh i ri me origjinë nga Gjakova, familja e të cilit prej vitesh është vendosur në Calgary të provincës Alberta, ka firmosur kontratën e do nisë fluturimet së shpejti me avionët e kompanisë WestJet Airlines, kompani kanadeze low-cost e

Lexo më shumë