Profil & Intervista

Sofia Papadhimitri, pianistja shqiptare në Toronto

Intervistoi: Jeta Dedja

Artistë shqiptarë gjenden kudo në botë. Ka nga ata që janë bërë të famshëm dhe shpesh nga vendi amë cilësohen si ambasadorë të kulturës. Po ka plot të tjerë për të cilët media shqiptare nuk ka shumë informacion. Kjo sepse

Lexo më shumë

Policia kanadeze flet edhe shqip

Përgatiti: Jeta Dedja

Argeis Kamberi ishte 8 vjeç kur emigroi në Kanada. Prindërit, Graniti dhe Ariana, motra Bertina dhe Argeisi, fillimisht kishin qenë emigrantë në Greqi. Në kërkim të mundësive

Lexo më shumë