Profil & Intervista

Jorgji Qiro-shqiptari me 3 medalje në muaj në Calgary

Nga: Jeta Dedja

Duket se muaji mars për shqiptaro-kanadezin 17-vjeçar Jorgji Qiro, i cili ushtron sportin e Jiu-Jitsu prej vitesh në Calgary, Kanada ka sjellë veç fitore. Pas medaljes së artë në London Winter Open, pas medaljes së bronxtë në Shtetet e Bashkuara

Lexo më shumë

“Stolia” e Dorianës është puna

Doriana Rama është me origjinë nga Fieri, tepër këmbëngulëse dhe me qëllime në jetë. Ajo njihet në Calgary të Kanadasë si një grua e cila ka arritur të bëjë emër në fushën e estetikës, në një sektor tepër të specializuar siç është punimi i

Lexo më shumë