Bota Shqiptare

Kryeministri Zaev viziton Shqipërinë

Kryeministri i Maqedonisë Veriore, Zoran Zaev, vizitoi sot Shqipërinë, ku diskutoi për një bashkëpunim më të ngushtë ekonomik mes dy vendeve.

Kryeministri Rama tha se "marrëdhëniet mes dy vendeve kurrë më parë nuk kanë qenë më të mira se sot, dhe

Lexo më shumë