Aktualitet

Një skandal, disa mësime - Nga Arben Kallamata

Kryeministri i Kanadasë Justin Trudeau dhe Partia Liberale që kryeson janë përfshirë në një skandal politik. Trudeau dhe këshilltarët e tij akuzohen se kanë ushtruar presion mbi Ministren e Drejtësisë (njëkohësisht edhe Prokurore e Përgjithshme)

Lexo më shumë

Flamuri i Kosovës valëvitet në Ottawa

Së shpejti në Ottawa një rrugë me emrin “Parasol Kosovo”, në nder të operacionit më të njëjtin emër kryer nga Qeveria Kanadeze në vitin 1999, që solli në Kanada rreth 7000 refugjatë nga Kosova gjatë luftës.

Sot në Ottawa, për të tretën herë radhazi

Lexo më shumë

Flamuri shqiptar valëvitet në Kanada!

Shqiptarët e Kanadasë valëvitën edhe këtë vit flamurin kuq e zi me rastin e 106-vjetorit të Pavarësisë së Shqipërisë. Shqiptarët në Kalgari ishin të parët që ngritën flamurin këtë vit. Ata i kishin

Lexo më shumë