Aktualitet

Thellohet bashkëpunimi Kanada-Kosovë

Si udhëheqëse e grupit parlamentar të miqësisë Kosovë-Kanada deputetja e Kosovës Mimoza Kusari bashkë me deputetët Vjosa Osmani dhe Andin Hoti, si dhe me prezencën e Ambasadorit të Republikës së Kosovës në Ottawa Lulzim Hiseni, kanë zhvilluar

Lexo më shumë

Të tregojmë solidaritet me Kanadanë

Nga: Rainer Hermann*

Marrëdhëniet ndërkombëtare janë ashpërsuar; me presion ekonomik bëhet politikë pushteti. Shembulli më i fundit: grindja midis Arabisë Saudite dhe Kanadasë. Kjo grindje i prek të gjithë, mendon Rainer

Lexo më shumë

Kanada: Rikonsiderimi i statujave

Shtetet e Bashkuara u përfshinë vitin e kaluar në një lëvizje për të hequr monumente publike për shkak të historisë raciste. Kjo i detyroi autoritetet të lëviznin statuja dhe pllakata nga hapësirat

Lexo më shumë