Vende & Zakone

Ndaluni në Pejë!

Ndalni frymën kur të gjendeni para kanioneve dhe ujëvarave në Pejë. Janë mrekulli që duhet t’i shijosh fillimisht me veten e pastaj mund të zhurmoni bashkë me natyrën. Adhuroje natyrën e egër e po aq edhe bukuritë natyrale të fshatrave. E ndodhur

Lexo më shumë

Restorante për t’u provuar

Nga Jeta Dedja

Kur vjen fundjava rrimë e mendohemi se ku të shkojmë. Çdo pjesëtar i familjes apo shoqërisë jep alternativat. Dikush propozon malin, tjetri detin, njëri liqenin, një tjetër fshatin, e

Lexo më shumë

1 Maji korçar, festa e familjeve

Nga: Agim Xhafka

Sa herë vjen fundi i prillit më vjen si aromë e mirë dita e 1 Majit. E përjetoja si gëzim, si emocion, si çelje bliri, si ngrohtësi moti.

Thuajse deri në mbarim të universitetit e festoja në

Lexo më shumë