Kolumnist

Mbi lumturinë!

Nga: JETA DEDJA

A keni dëshiruar gjithmonë që jeta juaj të ishte e mbushur me lumturi? A nuk ua urojmë edhe të tjerëve këtë në raste ditëlindjesh apo festash fundviti? Kur flasim për lumturinë ose kur e urojmë atë

Lexo më shumë

Donald Trump dhe shqiptarët

Nga: Genc Tirana

Vota e Shqipërisë në Kombet e Bashkuara pro rezolutës që ra ndesh me vendimin e Shteteve të Bashkuara të Amerikës për njohjen e Jeruzalemit si kryeqytet të Izraelit hapi një debat të nxehtë mes

Lexo më shumë

Grua !

Nga: JETA DEDJA

Grua, ti je e kudondodhur, njëlloj si dashuria që ti frymon. Je lindur prej dashurie edhe pse mund të mos jetë shkrepur pushka kur ti ke ardhur në jetë pas thirrjes “është vajzë!”. Diku je rritur me

Lexo më shumë

Kush do ta drejtojë Evropën?

Nga: AURON DODI

55 vjet pas Marrëveshjes së Elizesë, Gjermania e Franca kërkojnë një marrëveshje të re, për të thelluar bashkëpunimin, por edhe për të zhvilluar BE. Me ardhjen e Emmanuel Macron-it në politikën

Lexo më shumë

Një abetare nuk na mjafton!

Nga: JETA DEDJA

Kush e di se sa statuse kam lexuar nëpër rrjete sociale, lidhur me çudirat gjatë pushimeve. Disa dukeshin të jetuara, disa të sajuara, disa të treguara bukur, disa me pathos, disa me mllef, disa me

Lexo më shumë