Krijimtari

Toronto...Toronto... - Nga Artan Gjyzel Hasani

mes parqeve të pafund të këtij qyteti

zonja Përditshmëri mbjell pranverat dhe vjeshtat

në të njëjtën pemë...

turma i gëzohet hijes së saj

e unë

sa më shumë rralloj cigaren

aq më shumë ndjej mungesën

e aromës së luleve...

©artangjyzelhasani, 2008