Kulturë

Për muzikën dhe përjetësinë

Nga Erlind Sulko

Në “Parimet Kushtuar Zotit dhe Njeriut”, Shën Tomas Akuini thotë diçka shumë tërheqëse: Skëterra është e sunduar nga koha, jo nga përjetësia e njëmendtë. Këtu kemi një dallim midis dy përjetimeve të kohës: koha si një durim

Lexo më shumë

Radio Praga - Nga Vangjush Saro

Krahas familjes, mësuesve, bibliotekës, teatrit, kinemasë, sportit, në rininë tonë pati një ndikim të madh Radio Praga. Nëse gjatë vegjëlisë e dëgjonim dhe e këndonim muzikën e huaj në mënyrë spontane, në gjimnaz nuk bëhej dot pa të. Kjo, falë Radio

Lexo më shumë