Blog

Sorrollatje në varreza!

Agim Xhafka shkruan sot në Facebook:

Dritën e kujtoj përherë me fëmijë të vegjël ose në krah, ose në karrocë, ose ulur tek lëndinat e lagjes, ose tek stolat pranë grumbullit të plakave. Ishte një

Lexo më shumë

Shenjtërimi i sakrificës

Ja çfarë shkruan Çapajev Gjokutaj sot në Facebook:

 

"Kështjella s’mban, do sakrifikuar njera nga nuset në themele.

Agamemnoni sakrifikon të bijën, Ifigjeninë, që zotat të zbuten e të qetësojnë

Lexo më shumë

I ëmbël zëri i gjyshes...

Agim Xhafka shkruan në Facebook

Edhe gjyshja ime jetonte mes Tiranës dhe Korçës. Si unë sot mes Amerikës dhe Shqipërisë. Atje rrinte tek goca, në Korçë tek djali, babai im.

Mbaj mend akoma gëzimin

Lexo më shumë

Shteti që duam, na jep atë që duam

 Alfons Zeneli shkruan në Facebook:

"Para disa viteve, policia “që duam” e Pogradecit ndalon një shofer për transport të paligjshëm lëndësh drusore. Bashkë me të, mban në ambientet e izolimit për

Lexo më shumë