Blog

Ne, sikur të donim vërtetë…

Ndue Ukaj shkruan sot në Facebook:

Çuditërisht, në ditë të shënuara, siç është 1 Qershori, ne përjetojmë metamorfozë. Përnjëherë bëhemi solidarë, të dashur, të urtë, dhe tregojmë respekt për

Lexo më shumë

Sorrollatje në varreza!

Agim Xhafka shkruan sot në Facebook:

Dritën e kujtoj përherë me fëmijë të vegjël ose në krah, ose në karrocë, ose ulur tek lëndinat e lagjes, ose tek stolat pranë grumbullit të plakave. Ishte një

Lexo më shumë

Shenjtërimi i sakrificës

Ja çfarë shkruan Çapajev Gjokutaj sot në Facebook:

 

"Kështjella s’mban, do sakrifikuar njera nga nuset në themele.

Agamemnoni sakrifikon të bijën, Ifigjeninë, që zotat të zbuten e të qetësojnë

Lexo më shumë

I ëmbël zëri i gjyshes...

Agim Xhafka shkruan në Facebook

Edhe gjyshja ime jetonte mes Tiranës dhe Korçës. Si unë sot mes Amerikës dhe Shqipërisë. Atje rrinte tek goca, në Korçë tek djali, babai im.

Mbaj mend akoma gëzimin

Lexo më shumë