Andej-Këtej

Uria e mallit të pashuar

Nga: Agim Xhafka

Çdo ditë në Facebook shoh plot foto me ushqime. Sidomos nga emigrantët. Bollëk i madh. E di që nuk e bëjnë për zili ndaj shqiptarëve të varfer në atdhe. Nuk tregojnë tavolina me mishra e pije për të thënë sa të pasur janë. Rreshtojnë pjatat që t’i

Lexo më shumë

Poshtë votimet, sidomos ato që humbim!

Nga: Pëllumb Kulla

Ideja që u ka lindur disave që t’i kthejmë kurrizin kësaj republike që u ngrit në Shqipëri pas viteve të komunizmit dhe të ngremë një Republikë të re, mua më duket joshëse. Nuk duhet marrë përpara me yhaa (!) pa lindur akoma!

Le të lindë një herë

Lexo më shumë

Pranvera e Agim Xhafkës

Nga: AGIM XHAFKA

Jam me fat që edhe në Tiranë, edhe ne Amerikë kam plot pemë përballë shtëpisë sime. Sa ato nisin të çelin ndjej më shumë mall se sa gëzim. Mall për atë blirin që kisha poshtë ballkonit në Korçë, te

Lexo më shumë

Protestë po! Jo vetëgjyqësi!

Nga: Çapajev Gjokutaj

Bllokimi i rrugëve është dhunë. Madje dhunë e një pakice kundër shumicës. Sot ishin vetëm pak mijëra demonstrues të shpërndarë në 4 pika nevralgjike, që bllokuan për dy orë lëvizjen e gjithë atij

Lexo më shumë