Opinione

Policia e Shtetit ka marrë fytyrën e Edi Ramës - Nga Ylli Dylgjeri

48 orë nga sulmi barbar i Policisë Shtetit mbi artistët, gazetarët dhe qytetarët gjatë aksionit për shëmbjen e Teatrit Kombëtar nuk shoh asnjë reflektim ligjor nga institucionet.

Ngjarjet janë zhvilluar në sy të publikut dhe mbi publikun.

Policia e Shtetit ka dalë nga Misioni i saj.

Në Policinë e Shtetit është shkelur ligji, Rregullorja e Policisë së Shtetit.

Në policinë e shtetit ka triumfuar barbaria mbi ligjin.

Në Policinë e Shtetit ka humbur qytetaria.

Në Policinë e Shtetit ka humbur identiteti.

Policë no name, no number, no face, kanë vepruar duke uzurpuar drejtimin.

Civilë kanë dhunuar publikun dhe kanë shkelur mbi arritjet e brezave në këtë institucion që me ligj mbahet nga taksapaguesit.

Policia e Shtetit ka dalë nga kontrolli civil i arritur me aq mund në këto 30 vite Demokraci.

Për të gjitha këto, si qytetar i Republikës, i kërkoj autoriteve të larta të Rendit Publik të japin llogari dhe të përgjigjen për këtë skandal historik.

Njëherësh Prokuroria, urgjent duhet të filloj ndjekjen penale kryesisht për të gjithë autoret e kesaj shfaqe të shëmtuar që na largon nga perspektiva jonë europiane.

Së fundi, Ministri Sandër Lleshi ia doli ta bëjë të urryer Policinë e Shtetit!

Në vitet 90 të gjithë thërrisnin “Policia është me ne” dhe çdo demonstrues i asaj kohe ndihej në të njëjtën llogore me policinë, pavarësisht se e kishte përballë...

Policia e Shtetit ka marrë fytyrën e Edi Ramës.

Të lumtë o Sandër Lleshi! Arritja jote më e madhe është që ia dole ta bësh të urryer Policinë e Shtetit.