Blog

Artan Gjyzel Hasani: Diasporë çengel

E ashtuquajtura “Diaspora Shqiptare” në të vërtetë nuk është ajo masë karagjozësh, arrivistësh, karrieristësh, politikanësh, personash të interesit apo biznesmenësh të përzgjedhur me kujdes nga

Lexo më shumë

Gaz lotsjellës në epokën e dialogut

Nga: Artan Fuga

Sot është epoka e dialogut. Dialog nuk do të thotë të flasësh me vete. As të shash tjetrin dhe tjetri të të shajë ty me libër shtëpie. As ta censurosh tjetrin.

As të shkëmbesh fjalë pa gjetur

Lexo më shumë