Blog

Kur zemra nis e flet!

Nga: AGIM XHAFKA

(Tregimi i së dielës) 

Olta kishte dy ditë që doli nga spitali. Qëndroi atje rreth një javë. Pati një rrëshqitje te shkallët e fasonerisë dhe humbi ndjenjat. Pasi bëri rezonancën, një seri analizash

Lexo më shumë

49 minutat e Agim Xhafkës me Ndre Legisin

Nga: AGIM XHAFKA

E kam mik shumë të vjetër, mbase mbi dy dhjetëvjeçarë. E nga që takohemi dendur më duket se Ndreu vjen e rinohet. Para ca ditësh mbusha 60 vjet, më thotë. Qesh dhe më duket çudi, por e besoj se ai

Lexo më shumë