Kolumnist

'Bota' nuk ndreqet, por mbase inspirohet..

Nga: Vangjush Saro

Çdo kohë ka veçoritë e saj, por druaj që sot u teprua… Njerëzit këmbyen lirinë me anarshinë; antivlera dhe shtirja kanë zgjeruar hapësirat. Dikur kishte pak antena e më shumë jetë; njerëzit ende

Lexo më shumë

Çfarë e pengon Majkon të marrë vendim?

Nga: FlasShqip

Pritej që në Nëntor të vitit të kaluar të mblidhej Samiti i Dytë i Diasporës, ndërsa në Ditën Kombëtare të Diasporës më 18 Dhjetor 2018 të shpallej Këshilli Koordinativ i Diasporës. As njëra, as

Lexo më shumë

Rusia drejt vendosjes së trupave në Serbi

Nga: Shaban Murati

Avancimi i gjeopolitikës dhe i gjeostrategjisë ruse në Ballkan po shkon drejt formave gjithnjë e më agresive. Organi proqeveritar rus “eadaily.com” në 22 dhjetor 2018 hedh në qarkullim propozimin e

Lexo më shumë