Kolumnist

Akuzat e Ramës dhe protesta e nesërme

Nga: Ilir Levonja

Sot Edi Rama akuzon publikisht Berishën dhe familjen e tij si persona non grata në Shtetet e Bashkuara. Akuzon opozitarizmin për masakrimin e vendit dhe ankohet publikisht se po ndreq gabimet e

Lexo më shumë

Përse gabojmë?

Nga: Artan Fuga

Migjeni deshi t’ja fuste me grusht malit që s’bëzante, por sigurisht më shumë ishte një mllef, sesa kishte një platformë mendore sesi mund ta gjente Shqipëria dhe shqiptarët rrugën për t’u bërë

Lexo më shumë

Precedentët e sherrit shqiptar

Nga: Vangjush Saro

Lajme e komente kontradiktore përplasen pareshtur, sa i takon zhvillimit ekonomik e social, si dhe jetës politike; në Shqipëri dhe në Kosovë. Gjithnjë lindin apo sajohen gjarje të vogla dhe të mëdha

Lexo më shumë

Duajeni atdhenë si shqiptarët Amerikën!

Nga: Çapajev Gjokutaj

Me osmanët duket se s'ia kemi kaluar fort keq. 28 sadrazemë (kryeministra) dhe 36 vezirë (ministra) me origjinë shqiptare.

Në vitet 1950 ishim populli më prosovjetik i bllokut lindor. Sot cilësohemi

Lexo më shumë