Andej-Këtej

Budallallëku televiziv provincial shqiptar

Nga: ILIR YZEIRI

Për të karakterizuar shëndetin mendor të një shoqërie, dijetarët e sociologjisë, në shumë raste, i referohen ligjërimit publik. Duke u konceptuar një shoqëri e caktuar si një entitet i mbyllur me lidhje të qëndrueshme, dijetarët e vështrojnë dhe

Lexo më shumë

Kritiku i artit mbetet pa gojë

Kritiku i njohur i artit në Shqipëri Prof.Josif Papagjoni mbetet pa gojë nga transformimi i imazhit femëror në Prizren. Ja si shkruan profesori në profilin e tij në Facebook duke u nisur dhe nga fotot shoqëruese.

“Pamje që të lë pa gojë. Duket

Lexo më shumë

Të prishim Teatrin e Kukullave!

Nga: Ylli Dylgjeri

Po jetojmë erën e prishjes së Teatrove. Fillimisht do prishet Teatri Kombëtar dhe më pas ai Eksperimental. Në këtë valë, me të prishur këto rrangulla, propozoj të vazhdojmë me prishjen e Teatrit te

Lexo më shumë