Andej-Këtej

Shi në Nju Jork – Nga Albana Lifschin

Fund Nëntori 1992, mbresa nga vizita e parë

Ditë stuhie në Nju Jork. Erë e rrëmbyer dhe shi bashkë.

E para që e pësoi ishte çadra. Iu thyen telat, u mblodh e pastaj u var, si një plaçkë pa vlerë. M’u kujtua buzagazi i Lumes në Tiranë, kur i

Lexo më shumë