Aktualitet

Foto nga Isa Myzyraj

Artisti prangoset nga diktatura - Nga Jeta Dedja

Nga: Jeta Dedja

Ky është Blendi Shahu, para pak ditësh mbushi 23 vjeç. I ri me ëndrra dhe ideale plot. Studion në Akademinë e Arteve. Është artist që prej fëmijërisë edhe para se të studionte në Liceun Artistik. Vjen nga një familje ku poezia është e shkruar në

Lexo më shumë