Aktualitet

CDU/CSU: Nëntë kushte për Shqipërinë

Nga: Anila Shuka

Bundestagu gjerman voton me 26 Shtator për çeljen e negociatave me Shqipërinë. Dokumenti që do të formulojë qëndrimin gjerman në Këshilllin e BE-së dhe është duke u finalizuar, do të hidhet në votim

Lexo më shumë