Bota Shqiptare

Morali i javës kuksiane

Nga: Afrim Krasniqi

Java kuksiane? Të gjithë në vendin e gabuar, me fjalët e gabuara dhe me vendime të gabuara. Ka pasur një ide se kryeministri u dobësua nga protesta dhe u dorëzua prej saj.

E kanë gabim. Ai fitoi kohë dhe kaq. Sapo të kalojë java kuksiane, ai do të

Lexo më shumë

Protesta për rrugën e Kombit

Banorët e Kukësit, Kosovës e të Hasit por edhe mbështetës të tjerë, u ngritën sot në protestë kundër tarifës për rrugën e Kombit. Pagesa për rrugën e Kombit nisi të aplikohet të mërkurën, me tarifa

Lexo më shumë