Kulturë

Pse Soccer?! - Nga Arben Kallamata

 Arben Kallamata

Në Shtetet e Bashkuara dhe në Kanada përdoret fjala ‘soccer’ për t’iu referuar atij që pjesa tjetër e botës e quan ‘futboll’ (football). Ku e ka prejardhjen fjala ‘soccer’?

Lexo më shumë

Një kanadez që garon për Kosovën

Prej datës 10 deri më 20 Tetor 2019 do të mbahet në Aberdeen, Skoci Kampionati Botëror i Kërlingut. Kjo ngjarje merr një rëndësi të madhe për Kosovën, pasi për herë të parë Federata e Kërlingut

Lexo më shumë